Skip to content

Vakgebieden

METAALTECHNIEK

In de metaaltechniek richten we ons op de beroepen zoals; Lasser, Constructiebankwerker, Draaier, Frezer en Staalbouwmonteur. Naast ervaren Nederlandse professionals hebben we ook enthousiaste schoolverlaters en ‘nieuwkomers in Nederland’. Nederlands sprekend en met de nodige werkervaring in het land van oorsprong.

ELECTROTECHNIEK

De electrotechniek kent meerdere facetten, waaronder; Woningbouw, Utiliteit, Apparatenbouw, Mechatronica. We onderhouden goede contacten met diverse opleidingsinstellingen en leiden zo nodig onze aanstaande professionals zelf op.
Daarnaast beschikken we over een vast team van professionals dat dagelijks naar volle tevredenheid bij onze opdrachtgevers aan het werk is.

SCHILDERSBRANCHE

Onze opdrachtgevers in de schildersbranche zijn gespecialiseerd in de nieuwbouw en onderhoud van luxe villa’s en kantoorpanden.
We zijn trots op onze intensieve samenwerking met diverse gemeenten, waaronder diverse gemeenten in Twente en in Brabant, waarmee we een (verkort) opleidingstraject hebben opgezet voor aankomende schilders.

LOGISTIEK

Met name in de foodsector hebben we een aantal grote opdrachtgevers waarvoor we regelmatig orderpickers, heftruckchauffeurs of vrachtwagenchauffeurs zoeken.
Kandidaten die (nog) niet beschikken over een heftruckcertificaat maar wel affiniteit met de logistiek hebben, zijn van harte welkom.
Naast onze vrachtwagenchauffeurs zijn we ook regelmatig op zoek naar bijrijders.