Skip to content

Detacheren & Uitzenden

Uitzenden

Uitzenden is het tijdelijk ter beschikking stellen van arbeidskrachten aan een opdrachtgever, ook wel ‘ de inlener’ genoemd.

Bedrijven vinden het prettig om snel over tijdelijk personeel te kunnen beschikken. Zo kunnen ze inspelen op periodes van drukte of het vervangen van hun eigen personeel bij ziekte, vakantie of zwangerschap.

Zekerheid bij Yardwork Uitzendbureau B.V.

Arbeidscontract

Wanneer je als uitzendkracht voor Yardwork aan de slag gaat, bieden we je een flexibel arbeidscontract met een flexibele duur en een wisselend aantal uren per week. Je uurloon spreken we vantevoren met je af en is afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast gelden voor jou natuurlijk dezelfde arbeidsvoorwaarden
als jouw collega’ s die in vaste dienst zijn.

Ben jij op zoek naar flexibel werk voor een kortlopend project? of zie jij uitzendwerk als een opstap naar een vaste baan? We zijn altijd op zoek naar goed technisch personeel.

Op zoek naar werk in de technische branche?
Neem contact op of laat je telefoonnummer achter, dan Appen wij je direct!

Detacheren

Detacheren is niet hetzelfde als uitzenden. Bij detacheren gaan we een (tijdelijk) arbeidscontract aan. Ook wel een “vast contract” genoemd. Waarbij de duur, het aantal uren en het salaris vooraf contractueel zijn vastgelegd.

Technisch Detacheren

Je komt dus eigenlijk nooit voor verrassingen te staan; is er gedurende de looptijd van je contract even geen werk of word je ziek, dan word je gewoon doorbetaald. Dit noemen we ‘ leegloop-uren’ . Dit is niet het enige voordeel; Zo is ontslag aanzienlijk moeilijker (alleen bij aantoonbaar niet functioneren) en zal een detacheringscontract eerder worden geaccepteerd bij de aanvraag van een lening of hypotheek.

Je komt in principe in aanmerking voor een detacheringscontract nadat je zes maanden voor ons hebt gewerkt als uitzendkracht. We gaan een nieuwe arbeidsovereenkomst met je aan waarna je in dienst komt bij Yardwork Technische Detachering B.V. Vanaf dat moment heb je wettelijk recht op pensioenopbouw en melden we je direct aan bij ons Pensioenfonds Metaal- & Techniek (PMT).